Ιερά Αγρυπνία 16-09-2016 για την Μνήμη Της Αγίας Σοφίας μετά των Τριών Θυγατέρων Αυτής Πίστεως Ελπίδος Και Αγάπης ,

Τελέσθηκε χθες το βράδυ στον Ιερό μας Ναό του Αγίου πολυκάρπου Μενεμένης η Ιερά Αγρύπνια κατά το Αγιορείτικο Τυπικό για την Μνήμη Της Αγίας Σοφίας μετά των Τριών Θυγατέρων Αυτής Πίστεως Ελπίδος Και Αγάπης , ας έχουμε Αδελφοί μου τις Πρεσβείες των Αγίων Μαρτύρων Γυναικών και Τέκνων της Ορθόδοξου Πίστεως μας .

Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και τους Αδελφούς μου κ.Κων/νο Καρακατσάνη (Λαμπαδάριο του Ι.Ν.Τιμίου Σταυρού Διαλογής ) και κ. Γεώργιο Μεταλλίδη (Λαμπαδάριο Ι,Ν,Αγ, Απόστολων Πεύκων) που λάμπρυναν με την Παρουσία τους τα Ιερά μας Αναλόγια προς Δόξα του Τριαδικού μας Θεού.

Καθώς Ιδιαιτέρως τον Αρχιμ.π. Παντελεήμων Αναστασιάδη Πνευματικό αδελφό και τον π, Νικόλαο Τριανταφυλλίδη αδελφό και φίλο για την συμμέτοχη τους στον Πανηγυρικό μας Εσπερινό της Ιεράς Αγρυπνίας .

Όπως επίσης και τον πνευματικό μου αδερφό π. Χρήστο Κανουλα τον διάκονο του καθεδρικού μας Ναού που έλαβε μέρος στον στον Εσπερινό και στην Θεία Λειτουργία.

Εκ του Ιερού Ναού

Π. Στυλιανός Χαρπαντίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.