Απονομή τιμητικής πλακέτας

Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί

Σήμερα που η εκκλησία μας εορτάζει και τιμά την σύλληψη από την Αγία Άννα της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου, και καθώς συμπληρώνονται τα 10 χρόνια λειτουργίας του Ιερού μας ναού του Αγίου Πολυκάρπου, μετά από πρόταση του προέδρου του εκκλησιαστικού Συμβουλίου,πατρός Στυλιανού Χαρπαντίδη και έγκριση αυτού, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και πριν από το δι’ ευχών, ο πατήρ Στυλιανός μέσα σε κλίμα χαράς  και συγκινήσεως τίμησε δυο συνεργάτες του Ιερού Ναού μας, τους κυρίους Αναστάσιο Στανκίδη & Σταύρο Κινηρόπουλο, απονέμοντας τους μία τιμητική πλακέτα για την αφιλοκερδή πολυετή παρουσία τους καθώς και για τη διακονία τους στο μας ναό.

Ευχόμεθα εις τον Κύριο με τις πρεσβείες του Αγίου Πολυκάρπου η Χάρις του Θεού να τους επισκιάζει να τους ενισχύει και να τους ενδυναμώνει για να μπορούν να προσφέρουν τη διακονία τους στον αμπελώνα του Κυρίου, όποτε αυτό χρειαστεί.

Ο Κόσμος ανταπέδωσε αναφωνώντας  “Άξιοι”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.