Α΄ Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο & Κυριακή της Ορθοδοξίας

Βρισκόμαστε αδερφοί  μέσα στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής  του Πάσχα  ,αύριο το απόγευμα η Εκκλησιά μας ,θα μας καλέσει να προσέλθουμε στον Ναό, για να τελέσουμε την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου & να ακούσουμε την Πρώτη στάση των χαιρετισμών προς της Υπεραγία Θεοτόκο .

Την Κυριακή το Πρωί ,θα τελέσουμε την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στο τέλος θα λειτανεύσουμε τις ιερές Εικόνες και θα Πανηγυρίσουμε το γεγονός της Κυριακής αυτής<< της Ορθοδοξίας >>όπως ονομάζουμε , που δεν είναι  άλλο  από την Αναστήλωση των Ιέρων Εικόνων  .

Σας Προσκαλούμε  όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς να συμμετάσχετε  στην εορτή της επικρατήσεως της Ορθοδοξίας, την ερχόμενη Κυριακή 8 Απριλίου ε.ε. στην Θεία Λειτουργία, στον Ιερό μας Ναό  καθώς & στους Χαιρετισμούς της Παναγίας  για να επικαλεστούμε την βοήθεια της Υπερμάχου Στρατηγού, της Κυρίας Θεοτόκου, για  παιδιά μας, τους υπηρετούντες στις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και τα Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας, που πάντοτε και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες κρατούν με ηρωικό φρόνημα τις ¨Θερμοπύλες¨ στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Πατρίδας μας

Είναι πολύ σημαντικό να προσευχόμαστε, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, γιατί μας λέει ο Κύριος << τούτο το γένος μόνο με προσευχή και Νηστεία θα σωθεί >>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.