28η Οκτωβρίου 2021

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και τιμή το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 2021

τελέστηκε στον Ιερό  Ναό  μας του Αγίου Πολυκάρπου ,η Θεία Λειτουργία καθώς επίσης   στο τέλος  και η  επίσημη Δοξολογία για την επέτειο του »ΟΧΙ».

μετά την Δοξολογία ο πατέρας  Στυλιανός αλλά και όλο το εκκλησίασμα  κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν όλους αυτούς  τους Ήρωες  που αγωνίστηκαν   για την Ελευθερία της Πατρίδος μας και έψαλαν όλοι μαζί  τον Εθνικό Υμνο , επίσης  ο πάτερ Στυλιανός  προέτρεψε δε τους πιστούς να γίνουν μιμητές των Αγίων και βεβαίως της Παναγίας, της οποίας τιμάται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου  η Αγία Σκέπη, καθώς «οι Άγιοι και εξόχως η Υπεραγία Θεοτόκος   σκέπαζαν με ιδιαίτερη θαλπωρή κατά την ώρα της μάχης όλους εκείνους τους Ήρωες που πολέμησαν αγόγγυστα για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι».  γιατί όπως είπε Χαρακτηρίστηκα: η Υπέρμαχος Στρατηγός του Έθνους  μας ,πάντα επισκιάζει  την Πατρίδα  μας .

<< Ελλάδα  =  Χριστός >> 

και  τέλος παρακάλεσε όλους μικρούς και μεγάλους  να κρατάμε  ψηλά το κεφάλι  και την Ελληνική  Σημαία  αλλά και στην καρδιά μας τον Χριστό  .

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ  –   ΖΗΤΩ  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Stylianos Charpantidis, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.