ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΓΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ παρακαλώ πολύ διαβάστε και κοινοποιήστε το

ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΓΟΝ

Αύριο 24/7 ημέρα Παρασκευή έχει αποφασιστεί από τον Τούρκο Πρόεδρο ,η μετατροπή της του Θεού Σοφίας, αυτό το σύμβολο του Χριστιανισμού,από ναός  να γίνει Τζαμί, δυστυχώς κ όχι μόνον αλλά έχει προγραμματιστεί μία μεγάλη φιέστα για Προσευχή μουσουλμάνων μέσα στον Ιερό ναό , καλύπτοντας όλα τα Χριστιανικά Σύμβολα με χαλιά και κουρτίνες.

Για αυτό τον λόγο σε ένδειξη διαμαρτυρίας & λύπης αλλα και πένθους, οι καμπάνες των Εκκλησιών όλης της Μητροπόλεως μας κ του Ιερού Ναού του Αγίου Πολυκάρπου ,από της 12 έως 1μ.μ θα ηχούν συμεχωμενα πενθημα.

Οι σημαίες μας θα κυματίζουν μεσιτείες.

Το Απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7 Μ.Μ θα ψάλλουμε την παράκληση της Παναγίας μας κ το Υπέρμαχο …….

Σας θερμό παρακαλώ πολύ προσευχηθείτε ώστε η χάρη του Θεού και οι πρεσβείες της μάνας Παναγίας να προστατεύουν  τον Στρατό μας , αυτές τις δύσκολες ώρες κ ημέρες ,να φωτίζουν τούς πολιτικούς άρχοντες κ τους Αξιωματικούς μας που υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα τής πατρίδος σε Αέρα θάλασσα κ στεργια.

Σας παρακαλώ πολύ ελάτε στο ναό να προσευχηθούμε όλοι μαζί αυτήν την δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας κ την ορθοδοξία μας,

Έχουμε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση και όλα τα υπόλοιπα, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η μετάνοια μας κ η προσευχή μας στον Θεό.

Με Αγάπη Χριστού
Π.Στυλιανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.