Πανηγυρική Θ.Λειτουργια εορτής Αγ.Στυλιανού

Σήμερα 26 του μηνός Νοεμβρίου 2021
η εκκλησία μας εορτάζει το ευλογημένο πρόσωπο του οσίου πατρός ημών Στυλιανού παφλαγόνος ,του Αγίου που τόσο πολύ αγάπησε τα παιδιά και φυσικά τον κύριό μας Ιησού Χριστό.
Στον Ιερό μας ναό όπου έχουμε τον δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο του ναού μας τον Άγιο Στυλιανό ,τελέσαμε τον Πανηγυρικό Όρθρο &την Θεία Λειτουργία, όπου στο τέλος διαβάσαμε και το κόλλυβο του Αγίου, την διακονία του λόγου ανέλαβε με πολύ αγάπη ο Αρχιμ. π.Παντελεήμων Αναστασιάδης απ’τον ναό της Αγ.Παρασκευής στην Μεν/νη ,ο οποίος αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Στυλιανού και είπε χαρακτηριστηκά<< ότι μια από της αρετές που καλείτε να κάνει πράξη ο χριστιανός είναι η αρετή της αγάπη που θα είναι αγάπη ανιδιοτελή που χωράει μέσα τους πάντες και ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου .
 ενώ στο Ιερό βήμα παρευρέθηκε συμπροσευχόμενος ο π. Κωνσταντίνος Καργιώτης απ’ τον ναό των Αγ.Κυρίλλου & Μεθοδίου στον εύοσμο
Η αγάπη του ευσεβές ποίμνιο ήταν μεγάλη προς τον Άγιο Στυλιανό ,όμως και προς τον πατέρα Στυλιανό ο οποίος σήμερα άγει τα ονομαστήρια του.
 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.