Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγ.Πολυκάρπου 17/5/2022

Χαίρει άπασα, η Μενεμένη, σήμερον την Αγία παρουσία του Αγίου Πολυκάρπου του επισκόπου της Σμύρνης
Μεγαλομάρτυς Πολύκαρπε συ γαρ υπάρχεις ιάτειρας άμεσος, της ψυχής & του σώματος… Συ γαρ ει ο της Ελεημοσύνης ο πατήρ “
Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του ομώνυμου Ιερού Ναού του Αγίου Πολυκάρπου επισκόπου της Σμύρνης στην Μενεμένης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, τελέσαμε σήμερα το πρωί στις 11πμ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Νεαπόλεως κ.βαρνάβα & με κάθε επισημότητα,
μας τίμησε ιδιαίτερα η παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας & Θράκης κ.Σταύρου Καλαφάτη, του Δημάρχου της περιοχής Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ.Λάζαρου Κυρίζογλου
Καθώς και των βουλευτών κ.Στράτου Σιμόπουλου & κ.Κων/νου Κώστας Γκιουλέκας
Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στην εταιρεία του Φυσικού αερίου της Θεσσαλονίκης ΕΔΑ ΘΕΣΣ και στον κ.Γενικό Διευθυντή Λεώνίδα Μπακούρα , διότι το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου που κάναμε τα θυρανοίξια είναι δωρεά δική τους στον ναό μας .
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Άγιος Πολύκαρπος να ευλογεί όλη την περιοχή τους εργαζόμενους της εταιρείας που από σήμερα ο Άγιος Πολύκαρπος και μετά από αίτημα δικό τους θα είναι επίσημα ο προστάτης Άγιος τους.
Ήταν έκδηλη τη συγκίνηση στα πρόσωπα όλων, καθώς η Μενεμένη αποτελεί μία κατεξοχήν προσφυγική συνοικία από τις αλησμόνητες πατρίδες της Μ. Ασίας.
Ευχή και προσευχή όλων μας τόσο του Σεβασμιωτάτου του πατρός Στυλιανού καθώς και όλου του κόσμου είναι σύντομα να αξιωθούμε να δούμε &την Ανέγερση του νέου Ιερού Ναού προς τιμή του Αγίου Πολυκάρπου στο οικόπεδο που έχει οριοθέτηση ο Δήμος μας και η Πολιτεία.

ακολουθεί και το Βιντεό απο τα Θυρανοίξια 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.