Προσκύνημα στην Αγία Ζώνη στον Πειραιά

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης λόγω του γεγονότος της ελεύσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημων Θεοτόκου, πραγματοποίησε σήμερα 24ωρο Ιερό Προσκύνημα στον Πειραιά για την Προσκύνηση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου καθώς &σε Ιερά Προσκυνήματα εντός των Αθηνών.
Ο Πατήρ Στυλιανός με την άδεια του οικείου ποιμενάρχου &την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας &του γέροντα Εφραίμ του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου το πρωί λειτούργησε,εν συνεχεία όλοι οι ευλαβείς προσκυνητές επισκέφθηκαν τον πολιούχο του Πειραιά,τον Άγιο Σπυρίδωνα και τέλος το Α κοιμητήριο των Αθηνών,όπου τέλεσε ο πατήρ Στυλιανός Τρισάγιο
για την ψυχή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ.Χριστοδούλου, τελευταίο σταθμό του Προσκυνήματος ήταν ο μητροπολιτικός ναός των Αθηνών με τα Ιερά λείψανα της Αγ.Φιλοθέης της Αθηναίας & του Γρηγορίου του Ε πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
Ο πατήρ Στυλιανός ευχήθηκε σε όλους τους Προσκυνητές καλή και ευλογημένη Σαρακοστή Χριστουγέννων & σύντομα στο επόμενο προσκύνημα με αγάπη, ενότητα & Ομόνοια μεταξύ μας με την ευχή του Αγίου Πολυκάρπου.
 
 
 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.