Πανηγυρικός Εσπερινός Εορτής Αγ.Στυλιανού 2022

Σήμερα το απόγευμα  25/11/2022   στον Ιερό μας ναό του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης , τελέστηκε μέσα σε κατανυκτικό κλίμα και ιερή συγκίνηση ,ο πανηγυρικός εσπερινός  για την εορτή του Αγίου Στυλιανού του παφλαγών ο οποίος είναι ο προστάτης των μικρών παιδιών και των βρεφών.
Στον εσπερινό  έλαβε  μέρος και έψαλλε με τη μελιστάλακτη φωνή του ο πατήρ   ΧΡΗΣΤΟΣ   ΚΑΝΟΥΛΑΣ    από την Αγία Παρασκευή στην Ξηροκρήνη  καθώς και οι Ιεροψάλτες του ναού  μας   Κώστας Καρακατσάνης    και άλλα   ευλογημένα   παιδιά   και φίλοι του πατρός Στυλιανού   , στο τέλος του Εσπερινού   ο  πιστός   λαός  και το ευσεβές   ποίμνιο τ ης ενορίας   ευχήθηκε στον πατέρα  Στυλιανό Χαρπαντίδη 
Χρόνια πολλά , πολυκαρπα , χριστιανικά , ευλογημένα
&
ο Πατήρ Στυλιανός τους ευχαρίστησε όλους και ζήτησε να επιστρέψει η Χάρις του Θεού και της κυρίας Θεοτόκου    με την ευχή του Αγίου Πολυκάρπου   Επισκοπή   της Σμύρνης   του   χρόνου  τέτοια  μέρα πρώτα   ο Θεός να γιορτάσουμε τον Άγιο Στυλιανό στην κατακόμβη του ναού.
Αύριο το πρωί  26 του μηνός σήμερα Σάββατο  και  ώρα 7:30 πμ  θα γίνει ο πανηγυρικός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής και στο τέλος θα διαβαστεί και το κόλλυβο του Αγίου .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.