Ανακαίνιση του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού 2022

Δόξα πάντοτε τον εν Τριάδι  Θεό μας & με τις ευλογίες του Αγίου Πολυκάρπου αλλα και του Αγίου Στυλιανού

και μετά το αίτημα του Πατρός Στυλιανού Χαρπαντίδη , προς τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας κ.Βαρνάβα & την δική του  εγκρισή . Ξεκινήσαμε με βοηθό & συνπαραστάτη  όλους εσάς & την αγάπη και την στήρηξη σας, την ανακαίνιση του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού ,σε πρώτη φάση αφαιρέσαμε όλες  τις παλαιές εικόνες, οι οποίες είχαν βανδαλισθεί και ταλαιπωριθεί πάρα πολλές φορές απο διάφορους ,εν συνεχεία σπατουλάραμε όλους τους τοίχους του Παρεκκλησίου & τους Βάψαμε ,συντηρήσαμε τα ξύλα απο τα παράθυρα του Παρεκκλησίου και το μάρμαρο της Αγ.Τράπεζας, επίσης καθαρίσαμε ,όσο γίνετε την πέτρα στο δάπεδο & την περάσαμε βερνίκί .εδώσαμε τα μέτρα για τις Αγιοφραφίες και τωρα είμαστε σε φάση να περάσουμε την σιδερένια Πόρτα & όλα τα μεταλικά μέρη και τέλος τις Αγιογραφίες .

                                                  ——————————–

θα ήθελα να παρακαλέσω όλους στην Αγάπη σας & να ζητήσω την προσευχή σας ,ώστε να καταφέρουμε να το δούμε όλο το Ιερό Παρεκκλησιο του Αγίου Στυλιανού ,  τελειωμένο μέχρι τα Αγια Χριστούγγεννα και έτσι να το βλέπουμε και να το χαιρόμαστε όλοι μαζί  προς δόξα του Τριαδικού Θεού.

Οποιος : Θέλει και  μπορεί να προσφέρει την οικονομική του βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη ,επισης αν κάποοις θέλει να πληρώσει κάποια αγιογραφία γράφοντας και τα ονόματα Ζώντων ή κακοιμημένων ας επικοινωνήσει προσωπικά μαζί μου στο τηλ : 6937363695

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ 

καλά -ειρινικά & ευλογημένα Χριστούγεννα   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.