ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΔΕΣΠΟΤΑ….
 
Την Γ’ εβδομάδα των Νηστειών μέσα στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή η Αγία Εκκλησία μας ,εορτάζει και ονομάζει αυτήν  Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και στους Ιερούς Ναούς μας προβάλεται και υψώνεται ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού μας για να πάρουν οι Πιστοί μας την δύναμη απο αυτόν για να συνεχίσουν το υπόλοιπο του Πνευματικού αγώνα 
με ταπείνωση ,Μετάνοια και συνχωρετικότητα .
Στον Ιερό ναό μας με Ιερή κατάνυξη και βαθιά συγκίνηση στο τέλος του Όρθρου όπως  ορίζει η τάξη η εκκλησιαστική ,εγίνε απο τον πατέρα Στυλιανό ,η Λειτάνευση του Τιμίου Σταυρού και η Προσκύνηση του ,ο Πάτερ μοίρασε σε όλο το εκκλησίασμα τα Σταυρολούλουδα .
ακολουθεί οπτικοακουστικό & φωτογραφικό υλικό της ημέρας.
  
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ
επίσης ο πάτερ Στυλιανός ευχαρίστησε   όλους τους ενορίτες και προσκυνητές του Ιερού Ναου του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης ,για την αγάπη τους  καθώς και την στήριξη τους  για τα πολύ όμορφα λουλούδια για τον Σταύρο του Κυρίου .
Επίσης θερμές ευχαριστείς έδωσε στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού για την όλη διοργάνωση κ την ευταξία του χώρου του ναου και τέλος και στην κ την κ.Χριστίνα που με πολύ αγάπη αφιλωκερδός  ετοίμασε τα Σταύρολούλουδα για όλο τον κόσμο & για το βίντεο της Σταυροπροσκυνήσεως.
 
 
Ενημερώνουμε ότι 
την Τρίτη 9/4/2024 και ώρα 5.00μμ στον Ιερό Ναό μας θα βρίσκεται ο Πνευματικός για το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως .
την Τετάρτη 10/4/2024 στις 7.30μμ ,θα τελέσουμε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ενώ την Παρασκευή 12/4/2024 και ώρα 6.30μμ θα ψάλλουμε την Δ΄ στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.