Το πρώτο μας CD…. H Παράκληση του Αγίου Πολυκάρπου

Σήμερα με τη χάρη του θεού αξιωθηκαμε ως Ιερός ναός Του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης και βγάλαμε το πρώτο μας cd με την παράκληση του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η σημερινή συνάντηση επίσης να ευχαριστήσω θερμά το studio Λυρικον και τον κ.Μπάμπη καθώς επίσης γιατί είναι όλοι οργάνωση τον λίαν Αγαπητό Αδερφό κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο αλλά και τους αγαπημένους μου αδελφούς κ. Γεώργιος Αλβανός + Κώστας Καρακατσάνης για την συμμετοχή τους στο cd σε λίγες ημέρες το cd θα είναι έτοιμο .Η ευχή του Αγίου Πολυκάρπου να επισκιάζει όλους μας βοήθεια μας ο Άγιος τα cd θα μπορείτε να αγοράζετε από τον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης και έτσι με αυτόν τον τρόπο να μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς για την Ανέγερση του Αγίου μας σας ευχαριστώ όλους .
Με εκτίμηση πατήρ Στυλιανός Χαρπαντίδης.

1 2 4 5 6 7 8

Κατά την διάρκεια τής ηχογράφησης με τους αδερφού μου και πολύ καλούς φίλους Ιερο ψαλτης αλλά και με πολύ Αγαπημένα πρόσωπα.

9 10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.