ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στην αγάπη σας ,ότι την Πέμπτη  26 Νοεμβρίου 2020, είναι η  εορτή του Αγίου, Οσίου πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος .

Ο  Ιερός ναός μας κάθε χρόνο πανηγυρίζει τον ¨Αγιο Στυλιανό τον προστάτη των παιδιών & των βρεφών ,διότι έχουμε και το Παρεκκλήσι του .Φέτος όμως  Δυστυχώς  Λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων, λόγω της πανδημίας ο εορτασμός θα γίνει διαφορετικά και δίχως την συμμετοχή την δική σας.ο Π,Στυλιανός Χαρπαντίδης ( Προϊστάμενος ) του ναού μας θα τελέσει από την παραμονή της εορτής 25 Νοεμβρίου τον Πανηγυρικό Εσπερινό & τον Όρθρο της εορτής του Αγίου, ενώ ανήμερα 26 Νοεμβρίου το πρωί στης 7.30π.μ  Κεκλεισμένων των Θυρών,θα τελέσει την Θεία Λειτουργία της εορτής  .

ο πάτερ Στυλιανός   αυτή την ημέρα  άγει τα σεπτά ονομαστήριά του & όπως προαναφέραμε θα τελέσει την Θεία Λειτουργία εντός του Ιερού  Ναού κεκλεισμένων των θυρών.

Ο  πάτερ Στυλιανός  στο τέλος της Θείας Λειτουργίας  δεν θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος της ενορίας και των ευλαβών προσκυνητών , όπως κατ’ έθος συνηθίζει κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του ,στον Ιερό Ναό αλλά μόνο τηλεφωνικώς στο κινητό του 693-7363695

Ο Πάτερ  απευθύνει θερμή παράκληση στον πιστό λαό να συμμετάσχει πνευματικά στην εορτή αυτή  και να προσεύχεται στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και στην Παναγία Μητέρα του αλλά και στους Αγίους της Πίστεως μας (Αγιο Πολύκαρπο & Αγιο Στυλιανό ) υπέρ ενισχύσεως της ελαχιστότητός του και για την εν γένει πρόοδο της Ενορίας μας αλλά και ο Πανάγαθος Θεός να μας απαλλάξει  σύντομα, από τον Πειρασμό και την Δοκιμασία της ασθένειας που μας ταλαιπωρεί και να βρεθούμε όλοι  μαζί σύντομα στον ναό μας .

Καλή συνέχεια στον πνευματικό αγώνα της Σαρακοστής των Χριστουγέννων  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.