Σημαντικές Ανακοινώσεις – Λατρευτικό Πρόγραμμα Εορτών

Αγαπητά μου παιδιά, μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα πριν από την Μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, την κορυφαία των εορτών.  Θέλω λοιπόν στην αγάπη σας , να κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ενημερώσεις για αυτές τις Άγιες ημέρες. Όπως είναι ήδη γνωστό, δυστυχώς εσείς δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες ,αλλά μόνο στις Θ. Λειτουργίες    στις εξής ημερομηνίες:  25/12 , 1/1 & 6/1 και σε αυτές με μέτρα & περιορισμούς.

α) εντός του Ιερού Ναού θα εισέρχεστε με την χρήση μάσκας.  Υποχρεωτικά.

β) εντός του Ιερού Ναού θα επιτρέπεται η είσοδος,  δυστυχώς μόνο 20 ατόμων.

γ) ο Ιερέας σας δυστυχώς δεν θα μπορέσει μετά τα Φώτα να περάσει όπως κάθε χρόνο, από τα σπιτικά σας ,να σας Αγιάσει  διότι μας έχει απαγορευτεί .

Όλα αυτά τα μέτρα μας στεναχωρούν πάρα πολύ, μα περισσότερο μας πονάει που έχουμε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό τα ευλογημένα πρόσωπα σας .Εύχομαι και προσεύχομαι για εσάς όλους, ζητάω ταπεινά την προσεχή σας και σας εύχομαι ολόψυχα,

καλά &ευλογημένα Χριστούγεννα

το Λατρευτικό Πρόγραμμα των εορτών έχει ως εξής

 

 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ώρα 5: 00μ.μ  Εσπερινός – Όρθρος & Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί 7:00 με 8:30 π.μ κεκλεισμένων των θυρών Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων & θεία λειτουργία του
Μεγάλου Βασιλείου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5:00 μ.μ Ο Όρθρος της εορτής των Χριστουγέννων.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ“”

Το πρωί στις 6 π.μ  Η  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του κόσμου, ανώτατο όριο συμμετοχών 20 άτομα εντός του Ιερού Ναού.

1η Ιανουαρίου 2021, Πρωτοχρονιά

Θεία Λειτουργία ώρα 7.00π.μ   Εορτή της περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού – Εορτή του μεγάλου Βασιλείου & δοξολογία για το νέο έτος και κοπή βασιλόπιτας με τη συμμετοχή κόσμου εντός του ναού 20  άτομα.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ώρα 5:00 μ.μ  Εσπερινός – Όρθρος & και Μεγάλες βασιλικές ώρες των Αγίων Θεοφανείων, κεκλεισμένων των θυρών

Τρίτη 5 Ιανουαρίου παραμονή εορτής Θεοφανείων ώρα 7:00 π.μ Εσπερινός της εορτής των Θεοφανείων και Θεία Λειτουργία του μεγάλου Βασιλείου & η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού κεκλεισμένων των θυρών.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5:00μ.μ  Ο  Όρθρος της εορτής των Θεοφανείων κεκλεισμένων των θυρών.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου τα Άγια Θεοφάνεια      Ώρα 7.00π.μ              Θεία Λειτουργία της εορτής & στο τέλος οι ευχές του Μέγα Αγιασμού, ο ραντισμός των πιστών και η διανομή του Αγιασμού. Με συμμετοχή του κόσμου.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ώρα 7:00π.μ Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου κεκλεισμένων των θυρών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.