Ομιλία π.Βασιλείου Καλλιακμάνη

Στις 6 Φεβρουαρίου το 2021 ημέρα Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ακόμα μία ομιλία με πνευματικό περιεχόμενο διαδικτυακά κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του ιού με προσκεκλημένο  ομιλητή, τον πατέρα Βασίλειο Καλλιακμάνη πρωτοπρεσβύτερο της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και εφημέριο στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου αλλά και καθηγητή και διδάκτορα της θεολογικής σχολής του ΑΠΘ .

Το θέμα ομιλίας του (η αγωγή των νέων κατά τους τρείς Ιεράρχες)μετά την πολύ όμορφη ομιλία και παρουσίαση από τον πατέρα Βασίλειο ακολούθησε μία όμορφη συζήτηση με τους παρακολουθώντας και συμμετέχοντας φίλους και ευλαβείς προσκυνητές του Ιερού ναού του Αγίου Πολυκάρπου της Μενεμένης.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβ. Μητροπολίτη μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα και φυσικά τον πατέρα Βασίλειο Καλλιακμάνη για τη διακονία  αυτής της ομιλίας ,αλλά και όλους εσάς που παρακολουθήσατε και παρακολουθείτε τις διαδικτυακές πνευματικές μας ομιλίες του Ιερού ναού μας .
 Να υπενθυμίσω σε όλους μας ότι η Αγία Εκκλησία μας ,τιμά και μνημονεύει το αγιασμένο πρόσωπο του Ιερομάρτυρα Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, πανηγυρίζει λοιπόν ο Ιερός ναός μας  στις 22  και στις 23 Φεβρουαρίου που είναι ανήμερα η εορτή του Αγίου μας θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για το λατρευτικό πρόγραμμα της πανηγύρεως .

 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.