Τοποθέτηση πανό στον χώρο της Περίφραξης

Αγαπητοί φίλοι και ευλογημένα παιδιά μου
του ναού του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης
σήμερα με την χάρη του Θεού μας και τις πρεσβείες του ολοζώντανου    Άγιου Πολυκάρπου του επισκόπου της Σμύρνης τοποθετήσαμε και τα  πανό που ομολογούν πως ο χώρος αυτός ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και στον χώρο του Ιερού ναού μας του Αγίου Πολυκάρπου.
Σας παρακαλώ πάρα πολύ προσευχηθητε σύντομα να χαρούμε τα σχέδια του νέου Ιερού ναού μας κ το ξεκίνημα της εκσκαφής της κατακόμβης μας.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις ελληνικές χαράξεις εδώ στη Θεσσαλονίκη
και τον κύριο Νικόλαο και Ηλία πεχλιβανίδη για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στο ναό μας και σαν εταιρεία και οικογενειακώς
καθώς και τον κύριο Κωνσταντίνο Λιάπη αλλά και όλους όσους προσφέρουν αφιλοκερδώς την αγάπη τους, για να δημιουργηθεί η νέα ενορία του Αγίου Πολυκάρπου και στηρίζουν με διάφορους τρόπους το ναό μας.
 
Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι χωρίς το ακούραστο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Νεαπόλεως κ.Βαρνάνα και την συνεργασία και συμμετοχή του Δήμου μας Αμπελοκήπων Μενεμένης του Δημάρχου κ.Λάζαρου Κυρίζογλου
του αντιδημάρχου τεχνικής υπηρεσίας κ Μανωλοπούλου και φυσικά την αγάπη τη δική σας δεν θα έχει γίνει τίποτα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
δια του Εκκλησιαστικού συμβουλίου
Πάτερ Στυλιανός Χαρπαντιδης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.