Προσκυνηματικη εκδρομη στις Σερρες

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης, σήμερα το πρωί,  πραγματοποίησε Ιερό Προσκύνημα στις Σέρρες λόγω της έλευσης και της παραμονής του Τιμίου  Σταυρού του Κυρίου μας, από τα Ιεροσόλυμα.  Επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών και εν συνεχεία τον παλαιό Μητροπολιτικό ναό των Σερρών, όπου προσκυνήσαμε αι την Τίμια Κάρα του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη.  Η συγκίνηση μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη η Ευλογία και πνευματική ηρεμία της ψυχής μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της ημέρας

Η επόμενη προγραμματισμένη προσκυνηματική  εκδρομή του Ιερού Ναού μας θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 10/3/2018  και ώρα 4μ.μ στο Αιγίνιο, λόγου της έλευσης της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Τριχερούσας από το Άγιον Όρος και η συμμετοχή μας στο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.
Τιμή Συμμετοχής ανά άτομο: 10 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής στον π. Στυλιανό Χαρπαντιδη στο τηλέφωνο 6937363695 η στο Γραφείο του Ιερού Ναού του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.