ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Αύριο το Απόγευμα στις 6μ.μ θα τελέσουμε τον εσπερινό της Εορτής των Εισοδίων της Κυρίας Θεοτόκου & αμέσως μετά όπως προανάφερα θα ψάλουμε την παράκληση προς τον Κύριο μας Ιησού Χριστό και θα τον παρακαλέσουμε να δώσει ένα τέλος σε αυτό τον μεγάλο πειρασμό της δοκιμασίας από την Πανδημία του Covit 19 που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας και τον κόσμο ολόκληρο, ιδιαίτερα δε την Μακεδονία μας και την Πόλη μας  .

θερμή μου παράκληση προς όλους να συμμετέχετε από το ευλογημένο σπιτικό σας όλοι μαζί με εμένα μέσα από τον ναό  ,ώστε να ενώσουμε τις προσευχές μας και ο Αγιος Πολύκαρπος να μεταφέρει μαζί με την γλυκύτατη Μάνα μας ,αυτές στον Θρόνο του Θεού και με την Μετάνοια μας να μπορέσουμε να απαλλαγούμε για να Ξανά Συναντηθούμε όλοι μαζί 

Δεν χρειάζεται Φόβο και Τρόμο αλλά ΠΡΟΣΕΥΧΗ και Ειλικρινή ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Η ακολουθία του εσπερινού & της Παρακλήσεως με την ευχή,θα μεταδοθούν   ζωντανά  από το κανάλι του ναού μας στο you Tube  & το διαδίκτυο. 

Με αγάπη Χριστού π. Στυλιανός Χαρπαντίδης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.