ζωντανή (Ηχητική) αναμετάδοση Θ.Λειτουργίας 22/11/20

 

Αγαπητά μου Παιδιά αισθανόμενος την ανάγκη σας να συμμετέχετε και εσείς στο Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας και  λόγω  των έκτακτων μέτρων και το ότι η Θεία Λειτουργία τελείται αυτή την περίοδο Κεκλεισμένων των Θυρών αποφάσισα :

αύριο το πρωί όσο εμείς θα λειτουργούμε μέσα στον άδειο  ναό χωρίς εσάς, να σας δώσω την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την Θεία Λειτουργία διαδικτυακά μόνο Ηχητικά μέσα από το κανάλι μας στο YouTude 

πατώντας λοιπόν επάνω στην εικόνα του ναού μας ,αύριο 21/11/20 ώρα : 7  με 8.15π.μ ,θα παρακολουθήσετε  ζωντανά μόνο με ήχο την Θ.λειτουργία ,ενώ αμέσως μετα το τέλος της, οι πόρτες του Ιερού ναού ,θα ανοίξουν για να περάσετε να προσκυνήσετε τις Ιερές εικόνες &  να ανάψετε τα κεράκια σας και να πάρετε το Αντίδωρο .

προσεύχομαι για όλους σας παιδιά μου & κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για την πνευματική ενίσχυση σας , ζητάω ταπεινά και την δική σας προσευχή για εμένα και όλους τους Ιερείς .

Με αγάπη Χριστού π. Στυλιανός Χαρπαντίδης  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.